• Rivierkruisingen TAP

Rivierkruisingen TAP

24 juli 2018

A.Hak levert een bijdrage aan de constructie van de Trans Adriatic Pipeline die gas uit de Kaspische Zee gaat transporteren naar Italië. Met partner Spiecapag is A.Hak aan het werk in het Albanische deel van het tracé.

De werkzaamheden in het ruige, bergachtige landschap leveren mooie beelden op. Bijvoorbeeld van rivierkruisingen waarbij het materieel van A.Hak een hoofdrol opeist in het beeldmateriaal.

  • nieuws

    Koninklijk bezoek voor Team Humber Koninklijk bezoek voor Team Humber

    Koninklijk bezoek voor Team Humber

    Het River Humber Gas Pipeline Replacement Project kreeg deze week hoog bezoek van de Britse prinses Anne. Zij gaf met haar bezoek koninklijke goedkeuring aan dit complexe project dat van groot belang is voor haar land.

  • nieuws

    TBM Mary is halverwege TBM Mary is halverwege

    TBM Mary is halverwege

    Mary, de 510 ton wegende tunnelboormachine van National Grid, is nu halverwege haar 5 km lange reis onder de rivier de Humber.

  • projecten

    Water voor Saoedi-Arabie Water voor Saoedi-Arabie

    Water voor Saoedi-Arabie

    In Saoedi-Arabië werken we aan de drinkwatervoorziening voor de hoofdstad, met een transportleiding dwars door de woestijn.

  • projecten

    Olieleiding Fier Albanië Olieleiding Fier Albanië

    Olieleiding Fier Albanië

    Een nieuwe olieleiding tussen Fier en Vlore (Albanië) was een project dat onder behulp van 18 HDD-boringen tot een goed einde kwam.